Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k adatait a böngésző tárolja, és olyan funkciókat lát el, mint például felismeri Önt, amikor visszatér weboldalunkra, és segít csapatunknak megérteni, hogy a webhely mely részeit találja a legérdekesebbnek és leghasznosabbnak.
ING Summer Party
Hogyan hozzunk létre egy stílusos nyári záróeseményt egy pénzintézet számára, fenntarthatóságra összpontosítva?
Az eseményre helyi termelőket és egy Bocuse d’Or szakértőt hívtunk meg, bemutatva Budapest egyik legdivatosabb éttermének menüjét. Az egész eseményt átitatta a „Farm-to-Table” koncepciónk, ahol a vendégeket hazai hozzávalókkal ismertettük meg szezonális ételeken, sajtokon, tökmagolajon, valamint szezonális gyümölcs- és zöldségkóstolóval.
Célok
Egy 250 vendéget magába foglaló networking esemény szervezése, ahol a résztvevők lazíthatnak és beszélgethetnek a folyamatosan elérhető, különleges büfé- és italválaszték mellett.
Eredmények:
- Többnemzetiségű vállalatok magasabb vezetői kellemes beszélgetésbe merültek a halk háttérzene és a fantasztikusan elkészített koktélok között.
- Magas ügyfélelégedettség
- Izgatott várakozás a következő együttműködésre